top of page
Vyhledat
Hobby Kreativ

Práve sa deje! Rozširujeme ponuku akrylových farieb - pre vááás!

Postupne pre vás rozširujeme ponuku akrylových farieb od viacerých značiek, nateraz nájdete už v ponuke online akrylové farby od Anglickej značky Daler-Rowney ako kusy i ako výhodné balenia farieb a odtieňov v sadách. Veríme, že novú ponuku oceníte.



Medzi inými aj prémiové umelecké akryly ako Daler-Rowney Cryla - Artists's Acrylic s tým najčistejším pigmentom a hrdou pýchou ako prvej akrylovej farby v Európe, vôbec. Tento akryl je najkvalitnejšou akrylovou prémiovou umeleckou farbou v Európe. Postupne tak pribudnú i jeho najväčší konkurenti. Akrylové farby nájdete aj v baleniach ako sady.





Medzi niečo tradičnejšie patrí rozšírená ponuka radu Simply Acrylic, s úplne novými objemami v ponuke, ktorý ste doteraz našli u nás len ako sadu. Rovnako tak u nás nájdete teraz aj obľúbený rad Daler-Rowney Graduate Acrylic, ktorý obľubuje nie jeden slovenský umelec, nielen pre jeho pomer medzi priaznivou umeleckou cenou a dobrou umeleckou kvalitou, súčasne. Rad Graduate je dostupný aj v baleniach ako sada.





Okrem iného, u nás, teraz, nájdete aj kompletný rad Daler-Rowney System3 Acrylic, ktorý spája tú najvyššiu umeleckú kvalitu s cenou hodnej umeleckej kvality. System3 sú dostupné aj v sadách a tak si vedia získať aj menšie publikum začínajúcich umelcov, ktorí si potrpia na kvalitu, no nepotrebujú väčšie balenia samostatných odtieňov.






Už čoskoro u nás nájdete aj celý rad akrylových farieb od Nemeckej značky LUKAS. ;)

Lebo u nás si je z čoho vyberať, tak vyberajte a nakupujte výhodne u nás teraz aj VY!


EXTRA BODY k vášmu nákupu, našich noviniek, teraz celé LETO!


A nezabudnite! Umelci u nás po registrácii nakupujú so stálou zľavou, bez limitu.


Váš Tím Hobby Kreativ

8 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Prémiové lepidlá STANGER

Lepidlá STANGER patria medzi najlepšie svojho druhu nielen v Európe. Táto nemecká firma pôsobí na trhu dlhé desaťročia a my sme radi, že...

Comments


bottom of page