top of page
Vyhledat

Platba darčekovými poukazmi

Ako zaplatiť darčekovým poukazom v e-shope? Alebo ako uplatniť zľavu z nákupu pomocou darčekového poukazu?


Darčekové poukazy v ponuke

Ponúkame klasické darčekové poukazy, teda tlačené, tie si môžete zakúpiť aj na predajni alebo v e-shope, kedy vám poukaz pošleme a zaplatíte aj poštovné podľa štandardných obchodných podmienok.



Avšak na výber máte aj možnosť elektronického darčekového poukazu alebo eDarčekového poukazu, ktorý sa automaticky odošle na e-mailovú adresu príjemcu. Pri tejto voľbe môžete darovanej osobe zanechať i odkaz či prianie. Platíte len za sumu, ktorú darujete.


Obe možnosti bez pochýb potešia kreatívne a tvorivé duše.


Uplatnenie klasického (tlačeného) darčekového poukazu

Klasický darčekový poukaz sa uplatňuje zadaním jeho kódu (zvyčajne na boku na zadnej strane) do poľa, kde sa uplatňujú zľavové alebo aj PROMO kódy. Do tohto poľa napíšete jeho kód.


Pole PROMO kód: "kód tlačeného/fyzického darčekového poukazu"


Pokiaľ si nie ste istý znakmi na vašom poukaze. Tu je príklad a typické chyby: znak 0 (číslo nula) a znak O (písmeno "O"); znak 6 (číslo šesť) a G (písmeno "G"); znak 1 (číslo jeden) a znak I (písmeno "I"). Pre uistenie sa zadajte poukaz ešte raz o kombináciách vyššie (napríklad: 0 a O), pokiaľ si nie ste istý.



Uplatnenie eDarčekového poukazu

eDarčekové poukazy sa uplatňujú zadaním ich kódu, ktorý sa automaticky vygeneroval do poľa pre uplatnenie Darčekového poukazu. Tento kód nie je možné zameniť s inými znakmi ako je tomu pri klasických darčekových poukazoch, nakoľko je generovaný systémom a je súčasťou e-mailovej komunikácie.


Pole darčekový poukaz: "kód z emailu eDarčekového poukazu"



Slová na záver

Veríme, že si vyberiete spomedzi týchto možností podľa vašich preferencií a budete spokojný s úrovňou našich nových služieb, akou je aj eDarčekový poukaz.


Na výber máte poukazy už od výšky 5€ do výšky až 100€.


9 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page